Patuljasta ( Mini ) Breskva


Cena: 349,99 rsd po sadnici.

  • Sadnice patuljaste ( mini ) breskve, maloprodajna cena.
  • Isporuka sadnica na teritoriji cele Srbije.
  • Za veće količine pozovite za dogovor oko cene i transporta.
  • Za veće količine postoji dogovor oko uslužne sadnje

Za poručivanje telefonom pozovite: 063/821-24-12 Aleksandar

Mini breskva obrazuje ukrasnu biljku visine oko 1m, pogodna je za sadnju i vrtovima i u većim saksijama na terasama. Plodovi su krupni, oko 150g, lepo obojeni, žutog mesa.

Vreme zrenja: Prva polovina avgusta

Nema na zalihama

Opis

Patuljasta mini breksva je veoma pogodno za male bašte u dvorištima. Patuljaste sadnice voća se odlikuju loptastom formom krune koja može biti u prečniku oko 1m i visine oko 1m. U proleće cvetovi na ovim sadnicama daju lep prizor. Plodovi su odličnog kvaliteta i ukusa i ne zaostaju za plodovima klasičnih voćnih vrsti i sorti. Sade se na rastojanju od 1-1,5m. Mogu se saditi na otvorenom (napolju) ili u saksijama. Sadnice ne izmrzavaju. patuljasta breskva

Patuljaste voćne sadnice zauzimaju vrlo malo mesta, lake su za održavanje i branje plodova. Moguće je produžiti sazrevanje takvih voćaka, jer ih se vrlo lako mogu premestiti u zatvorene prostore. Koren im ne zauzima puno prostora i mogu se gajiti u saksijama. Zbog svog patuljastog rasta mogu se gajiti na terasama, balkonima, vrtovima i parkovima. Atraktivnim izgledom izazivaju interes svakoga ko ih zapazi, jer iako je mala ima normalne velike i lepo obojene plodove, a posebno je dobro što se mogu ubrati i pojesti.

Jako ukrasno i dekoratvno voće upravo zvog svog patuljaštog rasta i prelepih listova, a uz to ima jako ukusan plod kao i bilo koja druga breskva. Možete je saditi kako direktno u zemlju tako i u veću saksiju. Namenjena je za uredjenje dvorišta ili bilo gde, gde želite da ukrasite i uredite prostor, a uz to dobijete sočan i ukusan plod.

Patuljasta breskva

Sadnica je interesantna za male bašte i okućnice. Veoma dekorativna u vreme cvetanja. Obilno rađa, plodovi krupni i ukusni. Dozrevanje: Početak avgusta.

Ako imate samo terasu ili malo dvorište u kojem ne možete da zasadite pravo stablo jabuke ili kruške, rešenje za vas je patuljasta varijanta.

Ovo voće se lako gaji, prihranjuje i štiti, pa vam neće biti potrebno naročito znanje da uberete slasne plodove. Čak je moguće produžiti sezonu dozrevanja takvih voćaka, jer ih se može smestiti u zaštićene prostore.

Iako zauzimaju malo prostora patuljaste voćke daju velike i lepo obojene plodove, dominiraju okolinom, a posebno je prijatno što ih i deca sama mogu ubrati i pojesti.